söndag 21 mars 2010

Vakna!!!!

Sakta sänker sig tystnaden, det är som om de ger upp, alla, en efter en. Som om batterierna tar slut, för att sedan inte bytas ut, det finns ingen som vet hur man gör.
Lamporna slocknar, ögon blir grumliga, tappar fokus och stängs. Orkar de inte se? Allt har sitt pris, utan vila blir orken inte så stor. Trötthet och följande likgiltighet, man orkar inte bry sig, man orkar ingenting. Tills någon ropar "VAKNA!!!!!", är det helt tyst.
Någon vaknar, någon befinner sig i dvala, behöver ett rop till "VAKNA!!!!"
Är fortfarande trött, men nu vaken, ge mig styrka. "VAKNA!!!!"
Bibeln säger;
"Då nu brudgummen dröjde, blev de alla sömniga och somnade. Vid midnatt hördes ett rop: Se, brudgummen kommer! Gå ut och möt honom. Då vaknade alla jungfrurna och gjorde i ordning sina lampor. De oförståndiga sade till de förståndiga: Ge oss av er olja! Våra lampor slocknar. De förståndiga svarade: Den räcker kanske inte både för oss och för er. Gå i stället till dem som säljer och köp. Men när de hade gått för att köpa kom brudgummen. Och de som stod färdiga gick med honom in till bröllopsfesten, och dörren stängdes." Matt.25:5-10
"VAKNA!!!!"
"Vakna upp, du som sover, och stå upp från de döda, så skall Kristus lysa över dig." Ef.5:14
"VAKNA!!!!"
"Låt oss därför inte sova som de andra utan hålla oss vakna och nyktra." 1Thess.5:6
"VAKNA!!!!"
"Spänn därför bältet om livet och var vakna och sätt ert hopp helt och fullt till den nåd som skall komma er till del, när Jesus Kristus uppenbaras." 1Petr.1:13
"VAKNA!!!!"
"Var på er vakt och håll er vakna, ty ni vet inte när tiden är inne." Mark.13:33
"VAKNA!!!!"
VAKNA!!! Jesus älskar dig! VAKNA!!! Han vill ge dig frid! VAKNA!!! Än finns det tid!
Känner du inte Jesus vill jag ge dig möjligheten att få göra det idag! Känner du Jesus, men har du tappat fokus på Honom, VAKNA!!! Länken här leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs den med ditt hjärta, Gud vill ge dig ny kraft med början idag! VAKNA!!!
Gud välsigne dig! / Johan

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...