tisdag 2 mars 2010

Som du tror skall det ske!

Vill bara dela ett eller två bibelord med er idag.
"Till officeren sade Jesus: "Gå, som du tror skall det ske dig." Och i samma ögonblick blev hans tjänare frisk." Matt.8:13
"Då rörde han vid deras ögon och sade: "Som ni tror skall det ske med er."" Matt.9:29
Sätt din tro till Jesus, som du tror skall det ske med dig! Behöver du hälsa, befrielse, frälsning m.m.
Tro på att Jesus kan ge dig det, har du inte tagit emot Jesus som din frälsare? Länken här leder till "Frälsningsbön", läs den med ditt hjärta, så kommer du att finna frid med Gud.
Gud välsigne dig! / Johan

3 kommentarer:

Sanningen skall göra dig fri! sa...

Andreas jag har inte glömt Noaks ark, det kommer om någon dag!

Andreas sa...

He he, hur visste du att jag läser din blogg varje dag?

Äsch, Noaks ark var bara ett exempel jag tog upp på saker som folk numera håller för att vara sagor. Och det menar jag är dumt att folk aldrig kan tro på nåt utan att allt ska vara så förbaskat vetenskapligt jämt och ständigt. Folk verkar ju inte tro på annat än det de kan se med ögonen, konstigt att de tror det finns luft då eftersom den inte kan ses med ögonen heller.

Nä folk behöver nog bli mer andliga i denna värld (inte minst i Sverige).

Varför inte en bild på Jesus eller en vers från Bibeln på pengarna i Sverige? (sedlarna eller mynten). Då skulle folket påminnas då och då om Gud; istället för kung Carl Gustav, Gustav Vasa och Selma Lagerlöf som det är nu. Fast det är klart, Gud kanske inte ska förknippas med pengar, men jag tycker det skulle vara en rolig idé på sätt och vis.

Sanningen skall göra dig fri! sa...

Helt klart en bra idé, men om man inte ens kan behålla kristendomens särställning i religionsundervisningen, hur skulle man kunna göra det på pengarna.
Jag förstår det där med Noaks ark, men vill nog ändå skriva ett inlägg om det. Morgondagen är upptagen den handlar om tro, med dagens ord ville jag förbereda morgondagens inlägg.
Gud välsigne dig, men även dig och alla andra som läser detta! / Johan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...