fredag 19 mars 2010

Trasig

Hon satt där vid köksbordet och arbetade med sitt redskap, valsarna pressade ihop plattorna så att de arbetade med rätt tryck. Plötsligt mitt i allt så hördes en kraftig knall, redskapet gick sönder, det var som om hela dagen blev förstörd. Det som hon planerat att göra kunde hon inte längre genomföra, hon behövde sin maskin.
Hur skulle det nu gå? Projektet skulle vara färdigt till morgondagen? Fanns det något sätt att laga det som gått sönder?
Det såg inte ljust ut, förmodligen var det bara att slänga redskapet.......
Bibeln säger;
"Tjuven kommer bara för att stjäla, slakta och döda. Jag har kommit för att de skall ha liv, ja, liv i överflöd." Joh.10:10
"Ty Människosonen har kommit för att uppsöka och frälsa det som var förlorat." Luk.19:10
Vi människor är värda så mycket mer än maskiner, redskap och prylar, ser vi det hela ur Guds perspektiv så säger Jesus så här;
"Det är inte de friska som behöver läkare utan de sjuka. Jag har inte kommit för att kalla rättfärdiga utan syndare." Mark.2:17
Jesus vill läka dig och göra dig hel, ta de spillror som finns av dig och bygga ihop det till det som Han har tänkt för dig, för Han har en plan med dig. Även om du inte kan se den just nu, så har Gud en plan för ditt liv, Jesus älskar dig!
Klicka på denna länk, den leder till "Frälsningsbön", läs den med ditt hjärta, det är det enda sättet att låta Gud få börja laga det som är trasigt i dig. I Guds ögon är du värdefull!
Gud välsigne dig! / Johan

4 kommentarer:

Andreas sa...

Nu vart jag så nyfiken på vilket köksredskap med valsar det talas om i inlägget. Men det får man väl tänka ut själv, he he.

Sanningen skall göra dig fri! sa...

Hej Andreas!
Jag skrev inte att det var ett köksredskap, jag skrev att hon arbetade vid köksbordet, för att stilla din nyfikenhet så var det en ...., men det var inte det som var själva poängen så att säga. Poängen var att den gick sönder och att vi ibland kan både ha varit ett redskap för Gud, men gått sönder eller så är vi sönder och behöver bli ett helt och fungerande redskap åt Gud.
Gud välsigne dig! / Johan

Andreas sa...

Ja. Jag brukar skoja lite ibland. Förstår nog att poängen var en annan som du sa.

Sanningen skall göra dig fri! sa...

Hej igen!
Trodde inte att du missförstått, ville bara förtydliga samt skoja lite tillbaka .....
Gud välsigne dig! / Johan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...