måndag 15 mars 2010

Lätt, lätt, lätt, du gör mig lätt!

"Salig är den som fått sin överträdelse förlåten, sin synd övertäckt. Salig är den människa som HERREN ej tillräknar synd och som i sin ande är utan svek. Så länge jag teg förtvinade mina ben vid min ständiga klagan. Dag och natt var din hand tung över mig, min livskraft försvann som av sommarhetta. Sela.
Då uppenbarade jag min synd för dig, jag dolde inte min missgärning. Jag sade: "Jag vill bekänna mina överträdelser för HERREN." Då förlät du mig min syndaskuld. Sela. Därför skall alla fromma be till dig medan du är att finna. Om än stora vattenfloder kommer skall de inte nå dem. Du är mitt beskydd, för nöd bevarar du mig, med frälsningens jubel omger du mig. Sela.
Jag vill lära dig och undervisa dig om den väg du skall vandra, jag vill ge dig råd och låta mitt öga vaka över dig. Var inte utan förstånd som en häst eller mula, som man måste tämja med töm och betsel, för att de skall komma till dig. Den ogudaktige har många plågor, men den som förtröstar på HERREN omger han med nåd. Var glada i HERREN och fröjda er, ni rättfärdiga, jubla, alla ni rättsinniga!
" Ps. 32:1-11
Känner du dig tyngd av syndens börda, var då inte utan förstånd, vänd dig till Gud och Han vill hjälpa dig. Länken här leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs den med ditt hjärta, Gud vill lyfta av dig din börda. Jesus älskar dig och Han vill bära dig!
Gud välsigne dig! / Johan

2 kommentarer:

David sa...

Härligt

Sanningen skall göra dig fri! sa...

Hej David!
Roligt att du tittat in på min blogg, ja visst är det härligt att Gud älskar oss och bryr sig om oss, hoppas jag får se dig igen!
Gud välsigne dig! / Johan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...