onsdag 10 februari 2010

Ssssscchhhh....

Det var tyst några sekunder, innan man kunde höra ljudet av en tändsticka, som dras emot plånet och det efterföljande fräsande ljudet. Det starka ljuset av brinnande svavel, och den fräna lukten av detsamma, fyller för ett ögonblick luften. Så flammar lågan upp och brinner, för att några sekunder senare slockna. Endast röken ringlar sig uppåt från den nu helt utbrända, kolsvarta tändstickan. Tändsticka vad gjorde du av din tid? Människa vad gör du av ditt liv?
Bibeln säger:
"Gräs torkar, blomster vissnar, när HERRENS Ande blåser på det..." Jes.40:6-7
Precis som tändstickans korta tid, så fyller våra korta liv en funktion, vilken? Ger du ditt liv en djup mening, eller är allt bara ett ytligt förbipasserande?
Bibeln fortsätter med nästa vers:
"...Ja, folket är gräs! Gräs torkar bort, blomster vissnar, men vår Guds ord förblir i evighet." Jes.40:8
Jesus vill ge ditt liv mening och djup, Han vill rädda dig, för till skillnad från tändstickan och blomman, så har Gud lagt evigheten i våra hjärtan, frågan är var vill du spendera evigheten?
Tiden vi har här formar oss och bestämmer vårt mål och biljetten till himlen är Jesus.
"Den som tror (på Jesus) och blir döpt skall bli frälst, men den som inte tror skall bli fördömd." Mark.16:16
Länken här leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs bönen med ditt hjärta så kommer ditt liv att börja brinna som tändstickan, skillnaden är att när du dör, slutar inte den eld som tänts i ditt hjärta att brinna. Jesus älskar dig, Han är biljetten till himlen!
Gud välsigne dig! / Johan

1 kommentar:

Tony48 sa...

Härligt djup i dom orden! Ha en bra dag! Var välsignad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...