torsdag 4 februari 2010

Värm mig jag är frusen!

Värmen från den knastrande brasan fyller rummet, så skönt att lyssna på, så ljuvligt att sitta i närheten av. Bäst att fylla på lite mer ved innan det slocknar. Snön och isen på skorna framför brasan börjar sakta att smälta, vantar, mössa, jacka, termobyxor och övriga ytterkläder börjar att torka. Det frusna och kalla får ge vika för värmen, det är som om kläderna som värmen berör återfår sin ursprungliga mening, att kunna värma igen. Bibeln talar om detta:
"Och våra synder bar han i sin kropp upp på korsets trä, för att vi skulle dö bort från synderna och leva för rättfärdigheten. Och genom hans sår har ni blivit botade." 1Petr.2:24
Det som synden förstörde, har Jesus gjort helt igen. Guds tanke när Han skapade oss, var inte att vi skulle leva utan Honom, utan i hans värme och gemenskap. Gör vi det kommer vi också att uppfylla det syfte som Gud har med oss, att dela Guds värme och kärlek med andra. Guds kärlek är utgivande och kräver inget tillbaka. Jesus vill låta snön och isen i ditt liv börja smälta, Han vill ge dig av sin värme. Om du vill ha del av hans värme och kärlek, måste du låta Honom ge dig den.
Länken här den leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs den med ditt hjärta så sätter du ditt liv framför Guds brasa. Jesus älskar dig, Han ger dig kärlek och mening!
Gud välsigne dig/ Johan

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...