onsdag 3 februari 2010

Muskelvärk, trötthet, utmattning....

Oj, oj, oj, ryggen sitter där den ska, armarna är där också, benen med, huvudet också, det känns. Muskelvärk, trötthet, utmattning. Det är jobbigt att skotta snö, speciellt om man håller på med det under en längre tid, typ flera timmar. Så känner jag mig just nu, känner du igen dig?
Ibland måste vi arbeta lite hårdare för att komma någonstans, för att inte stå still eller gå bakåt. Här passar Sallys ordspråk in väldigt bra: "Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke".
Bibeln talar om detta också:
"Gå bort till myran, du late, se hur hon gör och bli vis." Ordsp. 6:6
Bibeln säger också:
"...arbeta med fruktan och bävan på er frälsning,..." Fil.2:12
Och även:
"Vänd dig bort från det onda och gör det goda, så får du bo i landet för evigt." Ps.37:27
Det kostar på att förändra, så även när vi ska närma oss Gud. Ja, bibeln säger: "Närma er Gud, så skall han närma sig er." Jak.4:8, men det innebär ju inte att vi inte kanske måste ta oss upp för en backe, förändra vårt tankesätt, språkanvändning, vanor m.m. När vi närmar oss Gud går vi från mörker till ljus, från det onda till det goda, det betyder att hela vårt liv måste förändras. Jag önskar att du ville ta första stegen mot den förändring du behöver göra idag, jag vill gärna hjälpa dig.
Länken här den leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs den med ditt hjärta så börjar du förändringen i ditt liv. Jesus älskar dig, Han har omsorg om dig!
Gud välsigne dig/ Johan

2 kommentarer:

Andreas sa...

Hej. Du skriver skickligt.

Sanningen skall göra dig fri! sa...

Tack, för att du tittar in på min blog, Gud välsigne dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...