fredag 12 februari 2010

Festa en dag till?

Fötterna rör sig i takt till den rytmiska musiken, samtidigt som skratten och de högljudda ropen liksom ringer i luften. Klirret av flaskor som skaver och slås mot varandra, glas som klingar när de möts blandas med musiken, rösterna och de ekande skratten. Feststämningen är på topp, likaså mingelnivån. Dag efter dag i olika former fortsätter glädjefesterna blandade med orgier av mat, dans, alkoholhaltiga drycker, droger och sex i olika former och mängder. Livet flyter på och fylls med fester och ytlighet.
Bibeln talar om detta:
"Ty som det var i Noas dagar, så skall det vara vid Människosonens återkomst. Som människorna levde dagarna före floden: de åt och drack, gifte sig och blev bortgifta, ända till den dag då Noa gick in i arken, och de visste ingenting, förrän floden kom och ryckte bort dem alla - så skall Människosonens ankomst vara. Då skall två män vara ute på åkern. Den ene skall tas med, den andre lämnas kvar. Två kvinnor skall mala på en handkvarn. Den ena skall tas med, den andra lämnas kvar.
Var därför vaksamma. Ty ni vet inte vilken dag er Herre kommer. Men det förstår ni att om husets ägare visste när på natten tjuven kom, då skulle han hålla sig vaken och inte tillåta att någon bröt sig in i hans hus. Var därför också ni beredda! Ty i en stund när ni inte väntar det kommer Människosonen." Matt.24:37-44
Bibeln varnar oss och säger att vi ska se upp, vi vet inte hur lång tid vi har. Vi vet inte om vi blir 70-80 år eller ens om vi föds, allt har med våra omständigheter att göra. Vi vet inte heller vilken dag eller stund som Jesus kommer tillbaka på. Ett vet vi, Jesus har sagt att han kommer snart, och idag har aldrig varit närmare den dag Han kommer tillbaka.
"Ty Guds rike består inte i mat och dryck utan i rättfärdighet och frid och glädje i den helige Ande." Rom.14:17
Det är detta som han kallar dig till.
Vänd om till Jesus, Han vill vara en del av ditt liv och ge dig framtidshopp. Länken här leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs bönen med ditt hjärta, tiden är kort, och tiden är nu.
Vänd om till Jesus, Han älskar dig, och ger dig framtidshopp!

Gud välsigne dig! / Johan

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...