tisdag 8 juni 2010

Problem?

Dagens bibelord;
"När sabbaten var över, köpte Maria från Magdala, Maria, Jakobs mor, och Salome välluktande oljor för att gå och smörja honom. Mycket tidigt på första dagen i veckan kom de till graven då solen gick upp.
De sade till varandra: "Vem skall rulla bort stenen från gravöppningen åt oss?" Men när de såg upp, fick de se att stenen var bortrullad, den var mycket stor. De gick då in i graven och fick se en ung man sitta på höger sida, klädd i en lång vit dräkt, och de blev mycket förskräckta.
Men han sade till dem: "Var inte förskräckta! Ni söker Jesus från Nasaret, den korsfäste. Han är uppstånden, han är inte här. Se, här är platsen där de lade honom. Men gå och säg till hans lärjungar och särskilt till Petrus: Han skall gå före er till Galileen, och där skall ni få se honom så som han har sagt er."
Då gick de ut och flydde bort från graven. Ty bävan och bestörtning hade kommit över dem, och de sade ingenting till någon, därför att de fruktade.
" Mark.16:1-8
När Jesus hade dött och blivit begravd, köpte ett par kvinnor välluktande kryddor och olja, för att smörja hans kropp med. På vägen dit gick de och bekymrade sig för hur de skulle få bort stenen framför graven, för den var mycket stor!
Med dagens inlägg vill jag egentligen bara säga att oavsett hur stort ditt problem är, så är det större för dig än vad det är för Gud. Gud kan lösa det!
Bibeln säger;
"Jesus svarade dem: "Tro på Gud! Amen säger jag er: Om någon säger till detta berg: Lyft dig och kasta dig i havet, och inte tvivlar i sitt hjärta utan tror att det han säger skall ske, då skall det ske. Därför säger jag er: Allt vad ni ber om och begär, tro att ni har fått det, så skall det vara ert. Och när ni står och ber, så förlåt om ni har något emot någon. Då skall också er himmelske Fader förlåta er era överträdelser."" Mark.11:22-25
Bara lita på Gud och tro på Gud, så kan du befalla att dina berg flyttar på sig. För "be så skall du få, Sök så skall du finna, bulta så skall dörren öppnas för dig."
Känner du inte Jesus, så har du möjligheten att börja göra det idag. Länken här leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs den med ditt hjärta, den hjälper dig att söka Gud. Jesus älskar dig och vill uppenbara sig för dig!
Gud välsigne er! / Johan

3 kommentarer:

Andreas sa...

Nu provade jag igen att göra en sockerkaka från ditt recept i inlägget 20 april 2010. Och det gick bättre! "Trägen vinner" heter det ju.(Glömde äggen förra gången, då lade jag i desto mera vatten istället. Sen mot slutet kom jag på att äggen skulle med och lade då i dem, men då var det nog redan för mycket vatten i smeten, det var nog det som gjorde det gick illa).

Sanningen skall göra dig fri! sa...

Vad bra, du får skicka en bit via e-mail ;-)
Smakade den bra?
Há det bra!

Gud välsigne dig! / Johan

Andreas sa...

Ja folk sa den var den bästa de ätit. Hoppas de menar det också./Hej.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...