söndag 31 januari 2010

Lämna skräpet, ge plats för livet!

Idag är sista dagen på första månaden i det nya året 2010. En månad har gått sedan du gav alla nyårslöften, om bättring och nystart. Hur har det gått för dig? Har du lyckats att hålla dina löften? Många av oss, har gjort ett tappert försök, en del har lyckats, andra misslyckats. Det är lätt att lova saker, men att hålla dem är svårare. Bibeln talar om för oss att Gud inte kan ljuga.
"Ja, evigt liv har Gud, som inte kan ljuga, utlovat från evighet." Titus 1:2
I Bibeln säger Paulus så här:
"..men ett gör jag: jag glömmer det som ligger bakom och sträcker mig mot det som ligger framför.." Fil.3:13
Idag har vi möjlighet att precis som Paulus göra ett nytt beslut, även om vi misslyckats med vårt gamla. Gud är sådan att vi har möjlighet att komma till Honom igen och igen, för att börja om. Med det vill jag inte säga att vi medvetet ska synda för att få förlåtelse igen, nej, utan sträva efter att göra det som är rätt, och om vi faller och misslyckas så är Guds kärlek så stor att Han förlåter oss. Paulus trodde att han gjorde det rätta tills han blev överbevisad om motsatsen. Du kan läsa berättelsen om Paulus drastiska förändring här i Folkbibeln Apg.9:1-19.
Du har idag möjlighet att precis som Paulus lägga skräpet/synden bakom dig. Ja, det är faktiskt så att just nu ligger din synd - det som skiljer dig från Gud bakom dig, och Jesus står framför dig och säger: kom till mig, jag förlåter dig. För att du ska kunna komma till Jesus måste du göra detta enda enkla, lämna synden bakom dig och gå.
Länken här den leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs den med ditt hjärta så lämnar du din synd bakom dig och börjar något nytt. Jesus älskar dig, Han har förlåtit dig!
Gud välsigne dig/ Johan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...