fredag 29 januari 2010

Släpp greppet

Har du någon gång suttit fast i en burk med handen för att du tagit det som var i burken? Barnet kan precis få ner handen i burken och har tagit stenen som låg i botten och håller den i sin hand. När det sedan skall dra ut handen så sitter det fast, det blir förtvivlat det sitter ju fast, omöjligt att få ut handen. Barnet börjar gråta och ropar på pappa, han kommer och säger: Släpp stenen du har i handen så är det inga problem, då kan du ta ut handen. Men barnet vill inte, då tappar det ju stenen. Men när barnet till slut släpper stenen så är det inga problem att få ut handen och går därifrån fri.
Jesus är som pappan, stenen är som synden, burken är som omständigheterna och du är som handen. Jesus säger släpp din synd och ge den till mig, jag har redan burit den, du är fri, varken synden eller omständigheterna kan binda dig längre.
Bibeln säger:
"Om nu Sonen gör er fria, blir ni verkligen fria." Joh.8:36
Släpp greppet idag, kom ut i det liv som Gud kallat dig till.
Länken här den leder till "Frälsningsbön", klicka på den och läs den med ditt hjärta så att du kan släppa synden som binder dig. Jesus älskar dig, Han har befriat dig!
Gud välsigne dig/ Johan

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...