lördag 21 augusti 2010

Hos ingen annan finns frälsning!

Hej på er!
Tack för era kommentarer, med anledning av dem vill jag skriva detta inlägg!
"Hos ingen annan finns frälsningen. Inte heller finns det under himlen något annat namn, som givits åt människor, genom vilket vi blir frälsta." Apg.4:12

Med början i Moseböckerna, hela vägen genom GT (Gamla Testamentet i Bibeln), påminner hela tiden löftena om att Frälsaren skall komma.
Som svar på löftena blev en del av Gud människa och bodde ibland oss, Han tog av sig sin gudomliga klädnad, frestades men syndade aldrig. 100% Gud och samtidigt 100% människa. Han pryglades och korsfästes, dog i vårt ställe på korset och uppstod igen på tredje dagen, detta var nödvändigt för att vi skulle kunna få del av frälsningen. Jesus fullbordade lagen åt oss, det är nåd att vi får vår synd förlåten, det är nåd att vi trotts att vi inte själva kan uppfylla lagen kan frias från dom. Det är nåd.
Vad är då nåd?
Nåd är att slippa straff trotts att man är skyldig, nåd är att få utan att förtjäna, nåd är att Gud älskar oss trotts att vi vänder Honom ryggen, nåd är att Gud tar emot oss när vi vänder oss till Honom!
För att avrunda detta inlägg vill jag klart och tydligt, säga att Jesus är enda vägen till Gud. Ingen annan väg finns, Jesus säger själv;
"Jag är vägen, sanningen och livet, ingen kommer till Fadern utom genom mig" Joh.14:6

Vill avsluta texten med en mening från uppenbarelseboken.
"Och de ropade med hög röst: "Frälsningen tillhör vår Gud, honom som sitter på tronen, och Lammet." Upp.7:10

Frälsningen tillhör Gud och Lammet (Jesus), Han ger den till den som vill ta emot den!
Så vill du ta emot frälsningen idag, klicka på denna länk och läs "frälsningsbönen" med ditt hjärta (mena det du säger), så tar du första steget mot Gud, Jesus älskar dig!
Gud välsigne er! / Johan

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...